Saniya Iyappan Leeftijd vermogen vriend familie en biografie

Saniya Iyappan Leeftijd, vermogen, vriend, familie en biografie

Saniya Iyappan nettowaarde

$ 25 miljoen

Saniya Iyappan is een Indiase actrice en model. Vanaf 2022 is het nettowaarde van Saniya Iyappan $ 25 miljoen. Ze werkt voornamelijk in films in het Malayalam en staat vooral bekend om haar rollen in films als Queen en Lucifer.

Ze is ook een goede danseres en werd beroemd na haar optreden in de tv-realitydansshow Super Dancer Junior 6, waar ze ook haar acteertalent liet zien. Onlangs kwam ze in de schijnwerpers na haar optreden in de horror Malayalam-film getiteld The Priest.

Saniya Iyappan Wiki/biografie

Saniya Iyappan, geboren op 20 april 2002, is 20 jaar oud vanaf 2022. Ze is geboren en getogen in een gezin uit de hogere middenklasse uit Kochi, Kerala, India.

Ze heeft de Indiase nationaliteit en gelooft in het hindoeïsme.

saniya iyappan 3

Saniya Iyappan kinderfoto

Ze voltooide haar vroege opleiding aan de Nalanda Public School, Thammanam. Daarna verliet ze haar studie om haar acteercarrière in de industrie voort te zetten.

Ze is van kinds af aan geneigd tot acteren en modellenwerk en begon haar carrière als kindkunstenaar in de industrie. Ze stopte zelfs met haar studie om zich te concentreren op haar aanstaande carrière, en debuteerde met haar jongere zus in de industrie, en drukte haar stempel op het publiek na haar eerste verschijning op het scherm.

Naam Saniya Iyappan
Netto waarde $ 25 miljoen
Geboortedatum 20 april 2002
Leeftijd 20 jaar oud
Geboorteplaats Kochi, Kerala, India
Woont momenteel in Haiderabad, India
Beroep Actrice en model
Debuut Film: Balyakalasakhi (2014)
TV series: Superdans 6 (2014)
Web-serie: Karikku: Thera Para (2019)
Videoclip: Va Va Mannikanda (2014)
Korte film: Geliefde (2017)
Jaren actief 2014 – heden
Beroemde rol Diya Alatt in film De priester (2021)
Nationaliteit Indisch
Geloof Hindoeïsme
Etniciteit Indisch
Woonplaats Kerala, India
Sterrenbeeld Leeuw
School/middelbare school Nalanda openbare school, Thammanam
Educatieve Kwalificatie Middelbare school

Familie, vriend en relaties

De ouders van Saniya Iyappan zijn Iyappan en Sandhya Shantha. De naam van haar vader is Iyappan Shantha, die bankier is van beroep.

saniya iyappan 4

Saniya Iyappan Vader

De naam van haar moeder is Sandhya Iyappan die huisvrouw is.

saniya iyappan 5

Moeder Saniya Iyappan

Ze heeft ook een broer of zus, de naam van haar jongere zus is Sadhika Iyappan, die net als zij ook actrice is in de Zuid-Indiase filmindustrie.

saniya iyappan 6

Saniya Iyappan-zus

saniya iyappan 2

Saniya Iyappan-familie

De burgerlijke staat van Saniya Iyappan is ongehuwd. Ze is te jong om te trouwen en ze is niet veel open over haar persoonlijke leven in het openbaar.

Vader naam Iyappan Shantha
moeder naam Sandhya Iyappan
Broer Naam
zuster naam Sadhika Iyappan
Vriend Nakul Thampi
Burgerlijke staat Ongehuwd

Fysiek uiterlijk

Saniya Iyappan is een hete en beeldschone meid met een schattige en charmante persoonlijkheid. Ze bezit een perfect gevormd heet figuur met indrukwekkende figuurafmetingen en schattige looks. Ze is 1,55 meter lang en weegt ongeveer 60 kg. Ze is erg gesteld op haar conditie en gezondheid en ging dagelijks naar de sportschool.

saniya iyappan 2

Haar haarkleur is zwart en haar betoverende ogen zijn donkerbruin. Haar lichaamstype is zandloper slank en haar figuurafmetingen zijn ongeveer 34-24-34 inch. Ze heeft ook twee prachtige tatoeages op haar lichaam, een op haar buik en een op haar pols.

Hoogte (ongeveer) in centimeters: 170 cm
in meter: 1.70m
in voet inch: 5′ 6”
Gewicht (ongeveer) in kilogram: 60 kg
in ponden: 132 pond
Kleur ogen Bruin
Haarkleur Zwart

Carrière

Saniya Iyappan begon haar carrière als danseres in de industrie. Ze deed mee aan de tv-realitydansshow Super Dancer Junior 6 en won de wedstrijd. Daarna kreeg ze veel aanbiedingen om in films te spelen. In het jaar 2014 maakte ze haar debuut op het grote scherm met de Malayalam-film getiteld Balyakalasakhi als kindartiest.

saniya iyappan 1

In hetzelfde jaar maakte ze ook haar opwachting in de film Apothecary in een bijrol. Daarna werkte ze in verschillende Malayalam-films in een bijrol.

Ze pakte haar eerste hoofdrol in het jaar 2018 in de film met de titel Queen waarvoor ze ook de Filmfare Award voor Beste Vrouwelijke Debuut won en ook de Vanitha Film Awards won.

saniya iyappan 14

Sindsdien heeft ze in verschillende Malayalam-films gewerkt, zoals Lucifer, White Rose, Strings, Pretham 2 en anderen. Ze werkte ook aan muziekalbums als Va Va Mannikanda en Nallonam. Ze maakte haar opwachting in een webserie getiteld Karikku Thera Pera. Naast haar filmcarrière nam ze ook deel aan verschillende tv-realityshows zoals Super Dancer Junior, D 4 Dance, D 5 Junior en D 4 Dance Reloaded.

Contact details

E-mail identiteit [email protected]
Huis adres Haiderabad, India
Instagram @_saniya_iyappan_
Facebook Saniya Iyappan
Twitteren @Saniya_Iyappan_

Feiten en informatie

Saniya Iyappan heeft ook een naar haar vernoemd YouTube-kanaal waarop ze interessante video’s uploadt over lifestyle, beauty, fitness en reizen. Ze heeft meer dan 85.000 abonnees op haar kanaal en heeft een enorme aanhang van fans op haar sociale media-accounts.

saniya iyappan 11

Naast acteren heeft ze een passie voor dansen. Ze uploadt regelmatig haar dansvideo’s op haar social media-handvatten en in de beginfase van haar carrière heeft ze ook veel dansshows gewonnen.

Ze houdt ook van zwemmen, wandelen, zeeduiken en gymmen als haar hobby’s.

Ze verscheen ook op de voorpagina van de tijdschriften Manorama Arogyam en Star&Style. Ze werkt ook als milieuactivist en verheft haar stem om het milieu te beschermen. Ze is ook verbonden met veel organisaties die voor dezelfde agenda werken.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *