Pooh in Korea Wiki leeftijd vriendjes nettowaarde en meer

Pooh in Korea Wiki, leeftijd, vriendjes, nettowaarde en meer

Poonam Naruka, beter bekend als Pooh, is een Italiaanse Youtuber van Indiase afkomst. Ze verhuisde naar Zuid-Korea om hogere studies te volgen, en begon haar dagelijkse leven vast te leggen en plaatste ze op YouTube in de vorm van vlogs. Ze is een van de meest populaire Youtubers geworden, niet alleen in India, maar ook in Zuid-Korea. Via haar video’s deelt ze haar ervaringen als buitenlander in Zuid-Korea en geeft ze ook veel informatie voor mensen die naar Zuid-Korea willen komen voor hun studie of werk. Door haar interessante inhoud heeft ze meer dan 2,75 miljoen abonnees weten te werven!

Pooh In Korea Profiel/Introductie

Poonam Naruka of Pooh is een favoriet voor veel Indiase mensen die van de Zuid-Koreaanse cultuur houden, omdat haar video’s zeer informatief en leuk zijn om naar te kijken. De meest bekeken video’s op haar kanaal zijn haar CVS-voedseluitdagingen, waarvan de meeste gemiddeld 7-9 miljoen keer bekeken zijn!

Geboortenaam Poonam Naruka
Bijnaam Pooh
Beroep Youtuber, Apotheker, Model
Beroemd om/als Leuke vlogs uploaden op Youtube

Pooh In Korea Persoonlijke levensinformatie en meer

Poeh in Korea Wiki, leeftijd, vriendjes, nettowaarde en meer 3

Poonam werd geboren op 17 augustus en uploadt gewoonlijk video’s op haar verjaardag en deelt met haar volgers hoe ze haar speciale dag viert.

Geboortedatum/verjaardag 17 maart 1995
Leeftijd (zoals in 2022) 27 jaar
Geboorteplaats Jaipur, Rajasthan, India
Nationaliteit Italiaans
Woonplaats Turijn, Italië
Sterrenbeeld/zonneteken Stier
Geloof Hindoeïsme, christendom

Pooh in Korea Lengte, gewicht, fysieke statistieken en meer

Poonam is een heel mooie dame, die er alle vertrouwen in heeft haar ware sef zowel op YouTube als op Instagram te laten zien. Haar volgers vragen haar vaak om haar huidverzorgingsroutine te delen, zodat ze net als zij een vlekkeloze huid kunnen krijgen!

Hoogte (ongeveer) 1.60m
5’4″
Gewicht (ong.) 112 pond
51 kg
Oogkleur Lichtbruin
Haarkleur Zwart

Pooh In Korea Familieleden Namen & Informatie

Poeh in Korea Wiki, leeftijd, vriendjes, nettowaarde en meer 5

Je zult Pooh vaak zien praten over haar liefhebbende familie op haar sociale media. Er is niet veel bekend over haar ouders, omdat Poonam erg privé over hen is, maar we zien haar moeder hier en daar speciale optredens maken op haar kanaal! Poonam heeft twee jongere broers, die haar allebei erg steunen. Sterker nog, een van haar broers heeft haar onlangs de nieuwste Iphone 14 cadeau gedaan!

Vader Niet bekend
Moeder Niet bekend
zusters NVT
Broer Ajay Naruka
Abhai Naruka

Pooh In Korea Burgerlijke staat en meer

Poonam heeft een relatie met Kris! Ze zijn al een tijdje aan het daten en Poonam heeft ook een zeer hechte band met de familie van Kris.

Burgerlijke staat Ongehuwd
Echtgenoot / echtgenoot NVT
Zaken / Vriendjes Kris
Kinderen NVT

Pooh In Korea Onderwijskwalificatie, school en universiteit

Poeh in Korea Wiki, leeftijd, vriendjes, nettowaarde en meer 7

Poonam is altijd een verdienstelijke student geweest en is hoog gekwalificeerd, aangezien ze een Masters Degree in Farmacie heeft van de Universiteit van Turijn. Ze behoorde zelfs tot de top van haar universiteit.

Educatieve Kwalificatie Master’s Degree in Farmacie
School NVT
Hogeschool/Universiteit Universiteit van Turijn

Pooh in Korea Favoriete dingen/leuk en niet leuk

Poonam heeft op haar sociale media haar liefde voor de Zuid-Koreaanse boyband BTS uitgesproken. Ze was onlangs uitgenodigd om het concert van BTS in Busan bij te wonen en ze deelde de hele ervaring met haar volgers! Hierna zijn haar volgers nog meer toegenomen, omdat haar vlogs met betrekking tot het BTS-concert geliefd waren bij veel BTS-legers!

Poonam heeft een hond, Mong Mong, een zwarte miniatuurpoedel. Haar hond is zo schattig en schattig dat hij een eigen fanbase heeft!

Favoriete zangers BTS
Favoriete kleuren Geel
Favoriete etenswaren Koreaans eten
Hobby’s Reizen, sporten, wandelen met haar hond

Pooh In Korea Biografie & Enkele andere minder bekende feiten over Pooh in Korea:

Poeh in Korea Wiki, leeftijd, vriendjes, nettowaarde en meer 9

Op haar instagram noemt Poonam zichzelf een ‘smeltkroes van culturen’ en dat is de perfecte manier om deze jonge Youtuber te beschrijven, die in India is geboren en vloeiend Hindi spreekt, maar zich ook identificeert als Italiaans, want daar is ze opgegroeid en leert momenteel miljoenen mensen over het leven in Zuid-Korea en geeft ook tips en lessen om de Koreaanse taal onder de knie te krijgen! Poonam Naruka kwam in 2018 voor het eerst naar Zuid-Korea en toen ze haar reis begon te beschrijven als een volslagen vreemde in een nieuw land, begon ze veel erkenning te krijgen. Van geen enkele letter Koreaans kennen tot nu een van de beste beïnvloeders in Zuid-Korea, ze heeft zeker een lange weg afgelegd. Haar populariteit is zo gegroeid dat verschillende internationale merken haar benaderen om hun ambassadeurs te worden! Ze was zelfs onlangs te zien in een Koreaanse variétéshow voor Korean Broadcasting Station (KBS), een van de belangrijkste tv-kanalen in Korea.

Behalve dat ze een Youtuber en social media influencer is, is Poonam een ​​fulltime apotheker en is ze zeer toegewijd aan haar werk! Van fotograferen tot het bewerken van vlogs tot het uitvoeren van haar fulltime baan, Pooh leidt een erg druk leven en deelt vaak hoe ze op de meeste dagen niet voldoende slaap krijgt! Dat is nog niet alles! Poonam heeft als parttime model gewerkt en is in een paar tv-advertenties verschenen!

Pooh In Korea Sociale media-accounts en kanalen

Dit was de volledige laatste informatie over Pooh in Korea die we via internet hebben samengesteld. Wij van FameImpact hopen dat je dit artikel leuk vond en bevredigende antwoorden op je vragen hebt gekregen. Bovenstaande informatie zal regelmatig worden bijgewerkt. Elke fout die je misschien hebt opgemerkt of elke bewerking die je wilt voorstellen, is altijd welkom in het opmerkingenveld hieronder.

Deel dit artikel met je vrienden en bezoek het opnieuw voor de laatste informatie over je favoriete beroemdheden.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *