Juan Ciscomani Vrouw Laura Ciscomani Leeftijd Wikipedia Instagram Kinderen

Juan Ciscomani Vrouw Laura Ciscomani Leeftijd, Wikipedia, Instagram, Kinderen

Juan Ciscomani is een populaire Amerikaanse politicus die vertegenwoordigt in het Amerikaanse parlement voor het 6e congresdistrict van Arizona. Juan Ciscomani heeft verder gediend als adviseur van Doung Ducey, de voormalige gouverneur, en vice-voorzitter van de Arizona-Mexico Commission.

Ciscomani is getrouwd met zijn mooie vrouw Laura Ciscomani. Het stel heeft samen een romantische relatie en een succesvolle reis gehad. Laura Ciscomani is de vrouw van Juan Ciscomani, a prominent figuur in de veld van Internationale handel en bedrijf. Naar verluidt, Laura Ciscomani was geboren in Ecuador en momenteel leeft in de Verenigd Staten met haar echtgenoot.

Op dek, krijgen tot weten meer wat betreft Juan Ciscomani en zijn vrouw Laura Ciscomani, a getrouwd stel wie ben geweest samen voor meer dan een decennium. Vind uit hoe Laura heeft ondersteund Juan in zijn veel inspanningen en hoe ze gaat door tot zijn een integraal deel van hun familie. Krijgen de details Aan haar Instagram en zie je wel haar foto’s met Juan en hun kinderen. Eindelijk, leren wat betreft Laura‘s geschat netto- waard en hoe ze heeft geweest bekwaam tot accumuleren het.

Laura Ciscomani Snelle feiten

Naam Laura Ciscomani
Leeftijd halverwege de jaren 30
Verjaardag midden jaren tachtig
Hoogte NVT
Gewicht NVT
Relatie Getrouwd
Echtgenoot Juan Ciscomani
Kinderen 6
Instagram @ciscomanil
Netto waarde NVT

Wie is Juan Ciscomani Vrouw Laura Ciscomani? Wiki, biografie

Juan Ciscomani is een beroemde politicus in de Verenigde Staten. Hij vertegenwoordigt sinds 2023 het 6e congresdistrict van Arizona. Ciscomani werd geboren op 31 augustus 1982 in Mexico. Later emigreerde zijn familie naar Tucson, Arizona, waar hij opgroeide en opgroeide.

Ciscomani ging naar Pima Community College aan de Universiteit van Arizona en studeerde af. Hij is de eerste persoon uit zijn familie die is afgestudeerd aan een universiteit. Na zijn afstuderen trad Juan Ciscomani in dienst bij de Universiteit van Arizona als specialist in programmaontwikkeling en werkte daar een paar jaar.

In 2008 begon Ciscomani zijn politieke reis in de wetgevende macht van Arizona, maar hij was niet succesvol. Daarna werkte hij als vice-president voor de Tucson Hispanic Chamber of Commerce. Evenzo was hij ook lid van de adviesraad van Arizona Civil Rights.

In 2022 nam hij als Republikein deel aan het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden en won na een nipte nederlaag tegen Kristen Engel. Juan Ciscomani woont momenteel met zijn vrouw Laura Ciscomani en zijn zes kinderen in Tucson. Zijn vrouw Laura emigreerde ook uit Mexico toen ze nog een kind was.

De ouders van Laura Ciscomani waren immigranten van de eerste generatie die hun huis in Mexico verlieten om Laura beter onderwijs en betere kansen te bieden. Laura Ciscomani voltooide de middelbare school op een plaatselijke middelbare school in de Verenigde Staten. Ze studeerde af aan de Stanford University met een Bachelor of Arts in Geschiedenis.

Na haar afstuderen werd Laura Ciscomani geselecteerd voor het Public Policy Fellowship-programma van het Congressional Hispanic Caucus Institute in Washington DC. Laura Ciscomani voltooide haar postdoctorale opleiding aan het Eller College of Management van de University of Arizona en behaalde een graad in openbaar bestuur. Later, in 2011, trad Laura Ciscomani toe tot Pima Community College als coördinator. Daarnaast werkte ze ook privé met non-profitorganisaties.

Hoe lang is Juan Ciscomani al getrouwd met zijn vrouw Laura Ciscomani?

Juan Ciscomani en zijn vrouw Laura Ciscomani hebben geweest getrouwd sinds 2006. Laura‘s ouders imigreerd van landelijk Mexico tot de Verenigde Staten van Amerika in bestellen tot voorzien in haar met a beter onderwijs en leven. Met hun steun, ze gegaan Aan tot afstuderen van Stanford Universiteit met a Bachelor opleiding van Kunsten rang.

Laura dan verderrood haar studeert door het verkrijgen van a Meester‘s rang van de Universiteit van Arizona in Openbaar Administratie. Momenteel, Laura werken net zo Ontwikkeling Regisseur Bij Arizona Kamer Fundering. Momenteel is het echtpaar de ouders van zes lieve kinderen en woont het in het hart van Tucson, Verenigde Staten.

Hoeveel kinderen hebben ze?

Laura en Juan Ciscomani hebben samen zes kinderen. De stel genaamd hun kinderen Zoë, Juan David, Kenneth, Lelie, Lucas, en Neee.

Juan Ciscomani met zijn zes kinderen
Juan Ciscomani met zijn zes kinderen | Fotocredit: Instagram

Juan en Laura hebben geweest gelukkig getrouwd voor 15 jaren en zijn gepassioneerd wat betreft vertrouwen en familie, en hun relatie is sterker dan ooit.

Wat doet Juan Ciscomani Vrouw Laura Ciscomani professioneel?

Sinds 2014 leidt Laura Ciscomani de ontwikkelingsinspanningen en kenmerkende evenementen van de Tucson Hispanic Chamber of Commerce.

Laura was aangesteld als directeur zakelijke relaties en is nu gepromoveerd tot vice-president lidmaatschap en evenementen.

Laura Ciscomani werkt nu bijna 5 jaar met hart en ziel voor het bedrijf. Ze kwam volgens haar in januari 2014 bij het bedrijf LinkedIn profiel.

Hoe oud is Laura Ciscomani? Leeftijd, verjaardag

Geboren in het midden van de jaren 80, Juan Ciscomeen vrouw Laura Ciscomani is midden dertig, maar haar exacte geboortedatum moet nog bekend worden gemaakt. Zo ook haar man Juan leeftijd is 40 jaar oud, hij werd geboren in het jaar 1982.

Hoe lang is Laura Ciscomani? Lengte gewicht

Laura Ciscomani is een mooie dame met passende lichaamsafmetingen. Helaas is er geen informatie over de cijfers van haar lengte.

Wat is Laura Ciscomani Instagram?

Het officiële Instagram-account van Laura Ciscomani is @ciscomanil. Ze is gevolgd door 509 volgers. Ze volgt ongeveer 336 mensen op Instagram.

Hoeveel is Laura Ciscomani netto waard?

Helaas is de informatie over het vermogen van Laura Ciscomani vanaf 2022 nog niet onthuld. Ze is professioneel ongelooflijk succesvol geweest en is vice-president voor een non-profitorganisatie.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *