Brandon Charnas Wiki Arielle Charnas Husband Leeftijd lengte vrouw ouders broers en zussen vermogen biografie en meer

Brandon Charnas Wiki (Arielle Charnas Husband) Leeftijd, lengte, vrouw, ouders, broers en zussen, vermogen, biografie en meer

Brandon Charnas is een populaire makelaar, ster op sociale media en ondernemer. Brandon Charnas staat bekend als de liefhebbende echtgenoot van Arielle Charnas (een gereputeerde Amerikaanse modeblogger, ondernemer en influencer). Hij is ook een beroemde makelaar in onroerend goed en handelt in de beste eigendommen. Brandon helpt hen ook bij het kopen van de beste eigendommen voor zijn klanten. Sinds vijf jaar is Brandon ook de oprichter van Current Real Estate Advisors. Zijn bedrijf is een gerenommeerd bedrijf van onroerend goed. Bekijk alle details hieronder over de Wiki van Brandon Charnas (de echtgenoot van Arielle Charnas) Leeftijd, lengte, vrouw, ouders, broers en zussen, nettowaarde, biografie en meer.

Brandon Charnas Wiki/biografie

Brandon Charnas werd geboren op 18 juli 1985 (leeftijd: 37 jaar; vanaf 2022) in Roslyn, New York, Verenigde Staten. Zijn nationaliteit is Amerikaans en zijn etniciteit is gemengd. Zijn sterrenbeeld is Kreeft en volgt het Christendom (religie). Zijn beroep is een makelaar en zakenman.

Brandon Charnas onderwijskwalificatie

Hij voltooide zijn opleiding op de plaatselijke school met de beste cijfers. Na zijn opleiding studeerde hij in 2003 aan de Universiteit van Pennsylvania en voltooide zijn Bachelor of Arts in History in 2007. Hierna ging Brandon naar de Cardozo School of Law en voltooide hij zijn doctor in de rechten in onroerend goed in 2010.

Brandon Charnas fysieke statistieken

Brandon Charnas is ondernemer

Brandon Charnas is ondernemer

 • Hoogte: 5′ 10″ inch
 • Gewicht: 64 kg
 • Kleur ogen: Bruin
 • Haarkleur: Bruin
 • Schoenmaat: 8 VS

Familie en ouders van Brandon Charnas

Brandon werd geboren in een goed gesetteld gezin uit de middenklasse van Amerikaanse ouders. Hij is het oudste kind van zijn ouders. De naam van zijn vader is Mitchell Charnas (werkte als tandarts bij Manhattan Dental Spa in Hamptons) en de naam van zijn moeder is Nancy Charnas (huisvrouw).

Brandon Charna's vader en moeder

De vader en moeder van Brandon Charnas

Brandon wilde net als zijn vader een professioneel succesvol persoon zijn en hen trots laten voelen. Hij heeft een broer of zus, jongere broer genaamd Cole Charnas (werkzaam bij Eldridge Industries).

Brandon Charnas broer Cole Charnas

Brandon Charnas broer Cole Charnas

De vrouw en relaties van Brandon Charnas

Zijn relatiestatus is vastgelegd en zijn burgerlijke staat is getrouwd. Brandon deelt zijn liefdesleveninformatie met zijn fans via zijn social media-handvatten. Volgens de bronnen ontmoette Brandon Arielle Charnas (vriendin) in 2009.

Brandon Charnas met zijn vrouw Arielle Charnas

Brandon Charnas met zijn vrouw Arielle Charnas

Nogmaals, ze ontmoetten elkaar in een hotel en praatten een tijdje en vonden elkaar leuk, en begonnen te daten. Na vele jaren te daten, trouwden Brandon en Arielle op 18 oktober 2014 in Fisher Island, Florida, Verenigde Staten.

Trouwfoto van Brandon en Arielle Charna

De trouwfoto van Brandon en Arielle Charnas

In zijn huwelijk waren alleen familieleden, familieleden en vrienden uitgenodigd. Iedereen weet dat zijn vrouw een beroemde Amerikaanse modeblogger en influencer is. Hij heeft drie kinderen genaamd Ruby Lou (dochter), Esme Rae (dochter) en Navy Bea (zoon).

Brandon Charnas met zijn vrouw, zoon en dochters

Brandon Charnas met zijn vrouw, zoon en dochters

Brandon Charnas Carrière en beroep

Hij begon zijn carrière als Associate bij Kirkland & Ellis LLP gedurende vijf jaar. In 2015 trad Brandon in dienst bij Merion Investment Management LP als SVP. Eveneens sinds maart 2015 is hij benoemd tot Principal bij Warwick Capital Management LLC.

Brandon Charnas met zijn vrouw in zijn bedrijf Something Navy

Brandon met zijn vrouw in zijn bedrijf Something Navy

Hij is ook een ondernemer en startte in januari 2018 zijn eigen bedrijf genaamd “Current Real Estate Advisors”. Zijn bedrijf leverde diensten voor zijn vertrouwde klanten, zoals commercieel onroerend goed. Hij is een bekende makelaar in zijn werkgebied.

Brandon Charnas Netto waarde en inkomen

Het nettovermogen van Brandon Charnas wordt geschat op ongeveer. $ 2 miljoen dollar. Hij is een beroemde makelaar, social media-ster en ondernemer. Brandon verdient een goed inkomen met zijn beroep als professionele makelaar (makelaar). Hij woont met plezier samen met zijn partner en kinderen in zijn luxe huis.

Brandon Charnas sociale handvatten

Brandon Charnas Verbazingwekkende feiten

 • Hij ondersteunt zijn vrouw in haar beroep als zakelijk en mode-influencer.
 • Brandon is een expert in investeringen, due diligence, private equity, enz.
 • Toen hij zijn vrouw voor het eerst ontmoette, hadden ze geen goede ontmoeting.
 • Hij behield zijn officiële Instagram-account.
Brandon Charnas oude foto

Brandon oude foto

 • Hij heeft zijn eigen luxe auto bij hem thuis.
 • Hij heeft met zijn familieleden veel evenementen bijgewoond.
 • Hij is gespeculeerd door netizens voor het verduisteren van geld van het kledingmerkbedrijf genaamd “Something Navy”. Na dit incident, in december 2022, maakte de CFO van het bedrijf, Matthew Scanlan, dit gerucht vrij door een verklaring af te geven dat hij geen toegang heeft tot de bankgegevens en andere informatie van het bedrijf.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *